Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Den Genfundne Bro Kort

Den genfundne bro kort

Fyel badesø østbirk. See 130 reviews articles and 130 photos of den genfundne bro ranked no 1 on tripadvisor among 6 attractions in braedstrup.

den genfundne bro kort Kort Over Omradet Picture Of Den Genfundne Bro Braedstrup Tripadvisor den genfundne bro kort Kort Over Omradet Picture Of Den Genfundne Bro Braedstrup Tripadvisor

Kør til østbirk og fortsæt til vestbirk der ligger tre kilometer vest for østbirk.

Læs mere om den genfundne bro på visithorsens hjemmeside. Opdag lokale forretninger find venner og familie se historiske luftfotos gadefotos og meget mere. Det var spændende at se hvordan den langsomt dukkede frem. Vestbirkvej 2a 8740 brædstrup.

Jyske vandreture god til kort udflugt anmeldelse af den genfundne bro brædstrup guidede ture ved den genfundne bro visitdenmark. Broen ligger på naturstien horsens silkeborg som ikke er langt fra gammelstrup station. Den genfundne bro oplev broen der var gemt væk i en dæmning i 85 år. Vestbirk er for lille til at blive vist på oversigtskort i stor skala.

Den genfundne bro braedstrup. Den genfundne bro er en del af den smukke gamle bryrupbane der nu er omdannet til naturstien horsens silkeborg. Dette er en kørselsvejledning til bilister og cyklister der ønsker at besøge den udgravede jernbanebro som nu officielt er døbt den genfundne bro. Jyske vandreture kort over området picture of den genfundne bro braedstrup kørselsvejledning til den udgravede jernbanebro.

Den genfundne bro brædstrup. Da jeg bor lige i nærheden af broen havde jeg mulighed for at følge udgravningen af broen hver eneste dag. Vestbirkvej 2 8740 brædstrup. Ruten er også populær som ridesti og vandrerute.

Bruger du gps er det vigtigt at du indtaster brædstrup på gps en ellers havner du i østbirk. Den genfundne bro vestbirk 22 827 sidebesøg i 2020 55 111 sidebesøg i 2019. Den maleriske tur gennem det kuperede bakkelandet og søhøjlandet kan du med fordel dele i to da der er flere overnatningssteder undervejs. Den genfundne bro står i et naturskønt område nordvest for horsens og bliver hvert år besøgt af flere end 100 000 fra både ind og udland.

Læs vores folder om området omkring den genfundne bro pdf. Det skønne bakkelandet omkring den genfundne bro byder dog på mange andre oplevelser som du bør overveje når du alligevel besøger broen. Se 136 anmeldelser artikler og 133 billeder fra den genfundne bro nr 1 på tripadvisor af 6 seværdigheder i brædstrup. Den 61 kilometer lange rute er hovedsageligt asfalteret og uden biltrafik og egner sig dermed perfekt til endagsture på cyklen.

Hours address den genfundne bro reviews. Den genfundne bro braedstrup. Læs dagbogen for projektet som det. Kørselsvejledning til den udgravede jernbanebro.

55 97567400 9 68882200 zoom ud for at se steder i nærheden adresse. Den ligger ved vejforgreningen for.

den genfundne bro kort Korselsvejledning Til Den Udgravede Jernbanebro Jyske Vandreture den genfundne bro kort Korselsvejledning Til Den Udgravede Jernbanebro Jyske Vandreture

den genfundne bro kort Evp Hbs Gammelstrup Broen den genfundne bro kort Evp Hbs Gammelstrup Broen


Post a Comment for "Den Genfundne Bro Kort"