Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jordforurening Kort

Jordforurening kort

Region midtjylland skottenborg 26 8800 viborg tlf. Mandag torsdag 8 00 15 30 fredag 8 00 15 00.

jordforurening kort Jordforurening Tjek Forureninger Pa Alle Adresser I Danmark jordforurening kort Jordforurening Tjek Forureninger Pa Alle Adresser I Danmark

Klima ressourcer og bæredygtig udvikling søg på kort.

Se kort der viser om en ejendom er forurenet i vores jordforureningskort kan du slå op om en ejendom er forurenet eller muligt forurenet. Forurenet jord truer grundvandet naturen og. Med et adresseopslag på dingeo kan du på alle danske adresser få oplysning om jordforureninger på selve adressen såvel som i nærområdet. 7841 1999 e mail.

Se kort over jordforureninger i dit område. Søg i vores kort om din ejendom er forurene t obs. Vi kortlægger og undersøger forurening og renser jorden hvor der er risiko for mennesker eller miljø. I danmark er der mere end 15 000 grunde der er forurenede af industri affald og eller tankanlæg.

Vi arbejder for at sikre dig godt drikkevand og for at tage vare på din sundhed. Dertil kommer et tilsvarende antal grunde der er under mistake for at være forurenede. Søg på kort ved at klikke på kortet får du mulighed for at finde region midtjyllands geografiske data vedrørende jordforurening og råstoffer. Se om der findes jordforurening på en grund ved hjælp af søgning på kort.

Se om din grund er forurenet få oplysninger om jordforurening i frederiksberg københavn og tårnby kommuner. Kort over jordforureninger i danmark. Regional udvikling klima ressourcer og bæredygtig udvikling jordforurening søg på kort. Kort over regionshuset viborg.

Spredt ud over danmark er der mere end 15 000 grunde der er forurenede af industri affald og eller tankanlæg. Se om din grund er. Søg oplysninger om forurenede grunde på danmarks miljøportal. Se vejledning til kortet længere nede på siden.

jordforurening kort Jordforurening Tjek Forureninger Pa Alle Adresser I Danmark jordforurening kort Jordforurening Tjek Forureninger Pa Alle Adresser I Danmark

jordforurening kort Jordforurening I Danmark Jord Dk jordforurening kort Jordforurening I Danmark Jord Dk


Post a Comment for "Jordforurening Kort"