Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kort Over Danmarks Regioner

Kort over danmarks regioner

På vores detaljerede kort kan du vælge mellem terræn og satellitbilleder og zoome tæt på. Ovennævnte områder fra de to sidstnævnte amter omfatter de tidligere kommuner bjerringbro fjends hvorslev karup kjellerup møldrup sallingsund skive spøttrup sundsøre tjele og viborg fra viborg amt og brædstrup gedved.

kort over danmarks regioner Danmarks Regioner Wikipedia Den Frie Encyklopaedi kort over danmarks regioner Danmarks Regioner Wikipedia Den Frie Encyklopaedi

Kortet er rigt udstyret med byer både.

Start din tur på vores websted. Krak søgekort kommuner kommunegrænse synlig men printes ikke ud kort pdf over danmarks administrative inddeling 1660 2007. Danmarks regioner blev oprettet i 2007 som del af kommunalreformen. Samtlige regioner og kommuner er angivet ved navn.

Dette politiske kort over danmark viser alle de nye kommuner og regioner i flotte lyse farver. Region nordjylland består af det tidligere nordjyllands amt sammen med dele af det tidligere viborg amt og den vestlige halvdel af mariager kommune. Der er også kort over andre europæiske lande såvel som en afstandsmålingstjeneste mellem byer. Januar 2014 samt et areal på 1 978 91 km og en befolkningstæthed på over 860 pr.

Den består af de tidligere amter fyn ribe og sønderjylland tillige med ti kommuner fra det tidligere vejle amt. Den ligger 150 km sydøst for københavn og 135 km direkte øst for vordingborg kommune med et indbyggertal på over 1 700 000 den 1. Vejkort over danmark og byer. Derudover er motorvejene angivet med tynd rød streg jernbanerne med mørkegråt strøg og landeveje i gult.

Aftale om strukturreform hos indenrigs og sundhedsministeriet. Regionens hovedsæde er vejle men odense er regionens største by. Landet er det. Region nordjylland er en af danmarks administrative regioner.

Region syddanmark er en af danmarks administrative regioner. Danmarks kommuner og regioner med bynavne zoom. De mest befolkede byer er aalborg hjørring frederikshavn thisted brønderslev hobro nykøbing mors sæby skagen aars støvring svenstrup hirtshals aabybro nibe og hadsund. Største land efter areal med hele 407 tusind km2 det.

Den europæiske del grænser op til belgien mod syd og tyskland mod øst. Den ligger i den norlige centrale del af halvøen jylland og består af de tidligere amter ringkøbing og århus størstedelen af det tidligere viborg amt og den nordlige halvdel af vejle amt. Kort over kommuner og regioner med stednavn. Kommune og regionsgrænserne er tydeligt markeret med en bred hvid grænse.

Holland også kendt som nederlandene er et konstituerende land i kongeriget nederlandene som består af tolv provinser i vesteuropa samt 3 øer i det caribiske hav. Den består af københavns og frederiksberg kommuner de tidligere københavns og frederiksberg amter og bornholm regionskommune. På færøerne i danmark er der dobbelt så mange får som mennesker. Region hovedstaden er den mest østlige administrative region i danmark.

Sverige er europas 3. Danmarks amter 1970 2006 iso 3166 2 dk. Vi bringer dig kort via google maps som leverer et overblik over satellit og grafiske optegnelser terræn og kombinationer så du kan zoome dig tæt ind på gaden eller bygningen. Sverige officielt kongeriget sverige er et land i nordeuropa med sin hovedstad i stokholm som grænser op til norge og finland og er forbundet til danmark via øresundsbroen.

De fem regioner erstattede de tidligere amter. Intet sted i danmark ligger over 50 km fra havet. Danmarks kommuner og regioner med bynavne nordisk korthandel. Denmark siges at være verdens gladeste land.

Samtidig blev antallet af kommuner reduceret fra 270 til 98. Region midtjylland er en af danmarks administrative regioner. Samlet befolkningstal i 2017 er 1 217 224. På vores detaljerede kort kan du vælge mellem terræn og satellitbilleder og zoome tæt på for at se byer gader og.

Vejkort over danmark og byer.

kort over danmarks regioner Regioner Og Kommuner I Danmark Kort kort over danmarks regioner Regioner Og Kommuner I Danmark Kort

kort over danmarks regioner Regioner I Danmark kort over danmarks regioner Regioner I Danmark


Post a Comment for "Kort Over Danmarks Regioner"