Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tysk Korthåret Hønsehund Brun

Tysk korthåret hønsehund brun

Brun eller sortskimlet med eller uden store pletter brun eller lystskimlet. Læs mere om korthåret hønsehund.

tysk korthåret hønsehund brun Honsehund Kortharet tysk korthåret hønsehund brun Honsehund Kortharet

Den tysk korthåret pointer pels er kort og flad med tæt underuld beskyttet af dækhår gør stive vandtætte pels og lade hunden at holde varmen når det er koldt.

Placering 6400 sønderborg. 7 stk 2 hanner og 5 tæver. Dag vil man i løbet af meget. Han elsker at omgåes med nye mennesker og andre hunde han er lidt en vild basse med gangi.

Den forstår ja og nej men måske findes ikke i dens begrebsverden. Annoncebeskrivelse vi er klar til og rejse hjemmefra nu. En korthåret hønsehund er i familien generelt afslappet og venlig. Fra jagtglade forældre børnevante.

Brun med eller uden hvide aftegninger mørk eller lys brunskimlet med brunt hoved og evt. Man mener at den korthårede hønsehunds aner går tilbage til jagthunderacer der i middelhavslandene blev anvendt til. Ruhåret er avlet til en vis skarphed og selvstændighed hvilket naturligvis også betyder noget for dens måde at tænke på. Brune pletter hvid med brunt hoved og brune pletter sort svarende til brun eller brunskimlet.

Fakta og informationer om den korthårede hønsehund. Buller er en hvalp på de knap 5 mrd han er meget livs glad og legesyg. Vaccineret ormekur og chipmærket. Hvalpene er chippet vaccineret fået ormekur sundhedsbog og stambog dkk.

Deutsch kurzhaargerman shorthaired pointer den korthårede hønsehunds historie. Almindeligt hovedet er en solid farve eller næsten fast og kroppen er. Den skulle kunne apportere både fra land og fra vand og den skulle være stærk nok til at klare også ræv og. Farve kan være en mørk brun farve som korrekt i engelsk som lever fejlagtigt kaldet chokolade eller kastanje sort selvom ethvert område af sort er grund til diskvalifikation i american kennel club sanktionerede show eller en farve med hvid.

Den skulle kunne bruges på alle jagtmæssige områder og samtidig gøre nytte ved eftersøgning af skadet vildt. Tysk ruhåret hønsehund alder. Hundeejere som tror de kan snakke sig til rette med deres hund vil blive overrasket. Herfra får de foder nuseklud med duft er mor og legetøj med.

Tysk ruhåret hønsehund hvalpe 7 uger salgklar 16. En korthåret hønsehunds historie begynder med hunde der blev anvendt ved fuglejagt. Det er en race som kræver en ejer med nogen hundeerfaring og med tid og lyst til at færdes meget i naturen hvis hunden skal tilpasse sig et liv uden aktiv jagt. Det bedste han ved er godbider og at være udenfor han elsker at være uden dørs buller har fået ormekur vacciner og chip og har.

Den er tålmodig og overbærende over for familiens børn. Tysk ruhår hønsehund må ikke behandles for moderne under opdragelse træning. Korthaarklubben er den ældste specialklub for stående hønsehunde i danmark stiftet i 1908 husk at sætte flueben så ejers navn kommer til at stå i kataloget på prøver se her hvordan. De er klar til og flytte hjemmefra nu 10 uger.

Målet var en robust og ydedygtig ruhåret jagtbrugshund baseret på flere tyske hønsehunderacer. Hønsehundehvalpe tysk korthåret 1 han og 2 tæver ud af et kuld på 9 mangler deres blivende hjem. En korthåret hønsehund er meget glad for at bruge sin næse og for at apportere. Annoncebeskrivelse korthåret hønsehund sælges.

Ruhåret hønsehund blev skabt i tyskland i slutningen af 1800 tallet. Den skal vide hvor den er i hierarkiet og lære den det fra 1. Brug gerne legen som belønning til afveksling for godbidder. Den er vagtsom men omgængelig i forhold til fremmede.

tysk korthåret hønsehund brun Dkk Dk tysk korthåret hønsehund brun Dkk Dk

tysk korthåret hønsehund brun Kortharet Honsehund Karaktertraek Opdragelse Pleje Zooplus Magasin tysk korthåret hønsehund brun Kortharet Honsehund Karaktertraek Opdragelse Pleje Zooplus Magasin


Post a Comment for "Tysk Korthåret Hønsehund Brun"