Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kort Over Jesperhus Camping

Kort over jesperhus camping

Det er dig selv der bestemmer hvor familien holder sin næste. I dag er jesperhus et stort camping og feriecenter med tilhørerne forlystelsespark.

kort over jesperhus camping Oversigtskort Kort Over Omradet kort over jesperhus camping Oversigtskort Kort Over Omradet

Hos jesperhus er der mange forskellige muligheder for overnatning der alle har børnefamilien som centrum.

Jesperhus er i dag meget mere end blomster. Ved hjælp af søgefaciliteterne her på siden kan du også søge en campingplads i jylland på fyn sjælland eller bornholm. Naturskønne områder og kort afstand til badestrand og skov. Halk camping ligger i et grønt naturområde med en flot udsigt over lillebælt til fyn og als.

Gå på opdagelse i vores skønne blomsterpark. Til børnene har vi 2 store legepladser med moon cars minigolf hoppepude game room og boldplads m m. Her er listen med samtlige campingpladser. Her finder i billetkontoret med ind og udgangen.

Kirsebærhaven er beplantet med hundredvis af kirsebærtræer og har en legeplads med lille rutchebane og hoppepude samt en boldbane. Print oversigtskortet over feriecentret her så er det nemmere at finde rundt når du ankommer til jesperhus. Jungleshoppen er fyldt med souvenirs brugskunst og masser. Hos morsø camping får du naturskønne områder og kun 7 m.

Kirsebærhaven ligger på det fladeste areal i jesperhus. Du finder dk camp s campingpladser over hele danmark. Smid dit håndklæde over skulderen og brug en herlig eftermiddag med plask og vandleg. Når i bor i jesperhus har i fri adgang til badeland abeland og hele parken hvor i kan opleve 6 000 m2 indendørs zoo 4d biograf hugoland og tarzansti.

Jesperhus feriecenter find din perfekte campingplads med camping info. Nedenfor campingpladsen findes en dejlig strand hvor der er god mulighed for at fiske og bade. Til badestrand og skov. Den er særdeles velegnet til camping og hvis man ikke er glad for at køre op ad stejle bakker med sin campingvogn.

Indkøb og restauranter er indenfor rækkevidde til fods og det samme med oplevelser såsom jesperhus blomsterpark. Ved skydeteltetet finder du også borde til medbragt mad. Vi har aktiviteter til alt slags vejr og til alle aldre. Vi byder velkommen og glæder os til at se jer.

Book en hytte kontakt. Vi har pæne faciliteter og et hyggeligt miljø hvor afslapning er i højsædet. Den ligger smukt ud til legind sø. Morsø camping hytter.

45 lande 23075 campingpladser 187158 anmeldelser 214327 billeder opdag dem nu. Ligesom alt andet i parken er det helt gratis når du bor i jesperhus feriepark eller når entréen er betalt. Morsø camping ligger i naturskønne omgivelser kun 7 meter til badestrand og skov. I jesperhus finder i selveste hugos badeland både indendørs og udendørs.

Skyd med bløde softballs efter dine forældre børn eller venner. Du kan også vælge at få campingpladserne vist på danmarkskortet. Hvis området er underordnet kan du også søge efter en campingplads med swimmingpool en god legeplads eller noget helt tredje. Børnene kan ikke få nok af jungledyret hugo og vennerne derfor kan i også opleve masser af.

Her er alt hvad man behøver for at slappe af og nyde livet. Jesperhus er stedet hvor børn ikke keder sig. Kort over området i jesperhus ligger alt inden for gåafstand. Det er sjovt og ganske ufarligt.

Covid 19 er badeland begrænset til overnattende gæster.

kort over jesperhus camping Oversigtskort Kort Over Omradet kort over jesperhus camping Oversigtskort Kort Over Omradet

kort over jesperhus camping Oversigtskort Kort Over Omradet kort over jesperhus camping Oversigtskort Kort Over Omradet


Post a Comment for "Kort Over Jesperhus Camping"