Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kort Regioner Sverige

Kort regioner sverige

Samtidig blev antallet af kommuner reduceret. Nedenstående er en automatisk oversættelse af artiklen regioner i sverige fra den svenske wikipedia udført af gramtrans den 2016 07 09 10 11 32.

kort regioner sverige Regioner Sverige Vaelg Region I Sverige Golfpakkersverige Dk kort regioner sverige Regioner Sverige Vaelg Region I Sverige Golfpakkersverige Dk

Wikipedia s regioner i sverige as translated by gramtrans.

De fem regioner erstattede de tidligere amter. Sverige er endvidere opdelt i 290 kommuner. Jönköpings län kronobergs län og kalmar län. Vejkort over danmark og byer.

På færøerne i danmark er der. Samlet befolkningstal i 2017 er 1 217 224. Sverige officielt kongeriget sverige er et land i nordeuropa med sin hovedstad i stokholm som grænser op til norge og finland og er forbundet til danmark via øresundsbroen. I länet varetages de politiske opgaver dels af landstinget og regionerne hvis beslutningstagere vælges direkte af länets indbyggere dels af länsstyrelsen som er statens repræsentant i länet hvert län har en residensby sverige har i modsætning til danmark ikke implementeret nogen større regionreform.

Region midtjylland er en af danmarks administrative regioner. Ovennævnte områder fra de to sidstnævnte amter omfatter de tidligere kommuner. Sverige er europas 3. Vejkort over danmark og byer.

Vejkort over danmark og byer. Sveriges län bd norrbottens län ac västarbottens län z jämtlands län y västernorrlands län w dalarnas län x gävleborgs län s värmlands län t örebro län u västmanlands län c uppsala. Den ligger i den norlige centrale del af halvøen jylland og består af de tidligere amter ringkøbing og århus størstedelen af det tidligere viborg amt og den nordlige halvdel af vejle amt. Den administrative opdeling er i 21 län hvilket svarer til danmarks regioner.

Du har mulighed for at redigere oversættelsen til brug i den originale danske wikipedia. Vejkort over danmark og byer. Vejkort over region midtjylland bykort med gader. Danmarks regioner blev oprettet i 2007 som del af kommunalreformen.

Største land efter areal med hele 407 tusind km2 det. Region syddanmark er en af danmarks administrative regioner. Eventuelle ændringer i den svenske original vil blive fanget igennem regelmæssige genoversættelser. Opdag lokale forretninger find venner og familie se historiske luftfotos gadefotos og meget mere.

Et landskab kan nogle gange omfatte flere län fx omfatter småland. Den består af københavns og frederiksberg kommuner de tidligere københavns og frederiksberg amter og bornholm regionskommune. Begrebet region anvendes i sverige for en mængde. Vejkort over region hovedstaden bykort med gader.

Kort med regioner og kommuner henrik christensen apr 06 2017 06 17 am hej er helt ny på power bi og har leget lidt med kort men kan ikke få den til at lave. Vejkort over region syddanmark bykort med gader. Regionens hovedsæde er vejle men odense er regionens største by. Den består af de tidligere amter fyn ribe og sønderjylland tillige med ti kommuner fra det tidligere vejle amt.

Region hovedstaden er den mest østlige administrative region i danmark. Den statslige forvaltning i sverige er inddelt i län på dansk provinser eller len og kommuner.

kort regioner sverige Lundskov Dk Sverige kort regioner sverige Lundskov Dk Sverige

kort regioner sverige Lan Wikipedia Den Frie Encyklopaedi kort regioner sverige Lan Wikipedia Den Frie Encyklopaedi


Post a Comment for "Kort Regioner Sverige"