Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kortholder Mænd Metal

Kortholder mænd metal

Det er samme model som den der er beskrevet ovenfor men den er dog i stedet fremstillet i lysebrunt læder som selvfølgelig er med til at. Gratis levering 100 tilfredshedsgaranti.

kortholder mænd metal Stor Kortholder I Borstet Stal 10 Kort kortholder mænd metal Stor Kortholder I Borstet Stal 10 Kort

Med dette design vil du have en oversigt over alle dine kort.

Fleste af dem er fremstillet i 100 læder hvilket også gør sig gældende for denne model fra hugo boss. Alle vores stålkortholdere er lavet af rustfrit stål og mange er forede for at sikre dine kort ikke får ridser. Praktiske kortholder danmarks bedste udvalg pris fra kr. Du kan putte mere end ét kort i en kortholder af aluminium det meste af tiden.

En kortholder med gravering er et stilrent og personligt tilbehør. Alle vores læderpunge og kortholdere er på lager vi leverer dem på 1 2 hverdage og fragten er gratis. Inden du vælger hvilken kort pung eller kortholder du vil købe kan du gøre dig nogle tanker om det f eks. Vælg blandt vores brede udvalg af kortholdere i f eks.

Stålkortholdere til mænd er nemme at åbne og selvfølgelig afhængig af størrelsen har plads til 5 6 kort. Meexup for eksempel har en kortholder der vil holde kun to kort. Kreditkortholder med plads til få eller mange kort. Kært barn har mange navne.

Kreditkortholder med pop up funktion. Desuden er der også forskel i materialevalget som spænder mellem stof læder skind og metal. I enkelte minipunge er der også plads til få mønter mens udgangspunktet for kortholdere er at man i dag ikke har behov for at have kontanter på sig. Kortholdere til mænd kan findes i mange farver.

Men smarte løsninger som mobile pay. Under hver kortholder i stål læder eller pung kan du læse mere om pladsmuligheder og specifikationer. Danmarks bedste udvalg af fine og praktiske kortholder til mænd pris fra kr. Sort eller brunt skind.

Enhver ung og moderne mand fortrækker i dag en lille og smart kortholder minipung eller kreditkortholder hvor der typisk kun er plads til kreditkort og sedler. De fleste er udført i diskrete farver som grå brun og sort og stilfærdige mønstre men indimellem kommer der også mere vilde og oprivende farver og designs på gaden. Kortholder mænd metalpunge kortetuier og kreditkortholder. 119 gratis levering 100 tilfredshedsgaranti.

Køb kortholder til mænd fra de store designere der findes i dag et væld af lækre designs når det kommer til både kortholder og herre pung. Hugo boss signature s kortholder brun hugo boss 700 gå til shop. Benyt filtrene herunder hvis du leder efter en pung eller kreditkortholder i en særlig størrelse eller materiale. Hos kaufmann forsøger vi at have et bredt og varieret udvalg så der findes.

Køb kortholder metal med indgravering online danmark kortholder stål til mænd. Det betyder at din sølvfarvede kortholder bør være samme farve som dit sølvfarvede aviator ur sølv. Fordele ved en kortholder i stål. Med en kortholder i skind eller aluminium kan du nemt holde dine kreditkort samlet uden at skulle døjes med en stor tung pung i lommen.

Logoet på forsiden af udformet i metal som også giver kortholderen et både mere eksklusivt look og følelse. Kreditkortholder med rfid beskyttelse. Kortholdere med tre til sy kort har det meste af tiden et system hvor du bare propper dem ind. Indeshop tilbyder kortholdere i aluminium med plads til op til 12 kort så du ikke skal vælge mellem hvilke kort du efterlader derhjemme.

Vælg en der matcher dine andre metal accessories for et look der fremstår gennemtænkt. Skal være en. Kreditkortholder i skind eller aluminium. Vi forhandler kreditkortholdere og kort etuier fra flere kendte mærker f eks.

kortholder mænd metal Kortholder Steel Cross kortholder mænd metal Kortholder Steel Cross

kortholder mænd metal 10 Fede Punge Og Kortholdere Til Maend Stayclassy Dk kortholder mænd metal 10 Fede Punge Og Kortholdere Til Maend Stayclassy Dk


Post a Comment for "Kortholder Mænd Metal"