Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stevns Klint Trampesti Kort

Stevns klint trampesti kort

Stien langs hele stevns klint hele turen på trampestien er ca. Newer post older post home.

stevns klint trampesti kort Untitled Document stevns klint trampesti kort Untitled Document

Lange trampesti og vandrerute langs stevns klint på østsjælland.

Kystvandring langs stevns klint sjælland tekst af frits ahlefeldt vandreruter dk opdateret 2020 officiel info om stevns klint visitdenmarkpdf folder og kort til trampestien stevns. Mange steder på ruten går du helt ude langs den stejle klippekant. 65 til 71 millioner år gammel. Helt op til 1900 tallet blev der savet bryozokalk ud af stevns klint som blev brugt som byggemateriale.

Stevns klint højerup kalklandet stevns klint trampesti kort stoffeerderijrozendal trampestien på stevns sydkystdanmark rødvig kalklandet email this blogthis. Nyd naturen se fiskeleret og lær om geologi fossiler og dinosaurernes uddøen. Trampestien er den måske nok bedste måde du kan. Du går bogstavelig talt oven på historiske fortællinger både om dinosaurernes udryddelse for 66 mio.

Navnet trampestien er mest forbundet med den 22km. Det er derfor vigtigt at du husker følgende. Stevns klint er unesco verdensarv. Samlet liste korte beskrivelser 22 km.

år siden som har gjort stevns klint til unesco verdensarv og oven på en koldkrigsfortælling om stevnsfortet der under den kolde krig var en vigtig brik i danmarks forsvar. Det giver en fantastisk udsigt over s. Tekst af frits ahlefeldt vandreruter dk. Stevns klint er unesco verdensarv.

Trampestien strækker sig 21 kilometer fra bøgeskov havn i nord til rødvig i syd og er en vandresti udelukkende for gående. Find stevns klint på et kort. Stien løber over private lodsejeres grunde og marker så det hænder at den bliver pløjet op og skal trampes til igen. Og det var det vi valgte at gøre da foråret første gang for alvor slog igennem i år.

Turen går langs klinten på markveje og mindre veje. Officiel info om. Så med en tur op i fyret kommer man 69 meter over havet. Trampestien gør det muligt at vandre de godt 21 km der er mellem rødvig havn og bøgeskov havn det meste af turen på toppen af klinten.

Stien er en primitiv trampesti men den er tydeligt afmærket med skilte så det er nemt at finde vej. I den nordlige del følges stranden når vejret tillader det. Nyd den bjergtagende panoramaudsigt over østersøen og stevns klints smukke og vilde natur med en gåtur på trampestien. Hold dig opdateret.

Følg med i. Marts 1 april 2007 havde vejrudsigten lovet op til 15 grader om dagen og det smukkeste solskin. Højerup kirke sagnet lyder at kirken. Trampestien på stevns strækker sig 22 km fra bøgeskov havn i nord til havnebyen rødvig i syd.

Stevns fyr et unikt kulturminde 27 meter højt beliggende på kanten af stevns klint 42 meter over havet. Stevns klint trampesti er en god ide til en afslappet vandretur i bekvem afstand fra københavn. Trampestien stevns klint kort untitled document trampestien på stevns sydkystdanmark bøgeskov havn kalklandet trampestien på stevns sydkystdanmark stevns klint trampesti kort stoffeerderijrozendal. Posted by mark david labels.

Guide og kort til vandrestien langs stevns klint. Kystvandring langs stevns klint sjælland. Vi besluttede at gå årets første vandretur. Share to twitter share to facebook.

Nyd naturen se fiskeleret og lær om geologi fossiler og dinosaurernes uddøen. Stien går de fleste steder på privat jord. Færdsel på trampestien. Vandrerute langs stevns klint et verdenskendt geologisk klint landskab i danmark fra vandreruter dk.

Dette materiale kendes i dag som limsten. Du kan se en længere beskrivelse af hele. Stevns klint er perfekt for vandrere. Klinten ligger blot én time fra københavn.

Samlet liste korte beskrivelser. Klinten ligger blot én time fra københavn. Lange trampesti og vandrerute langs stevns klint på østsjælland se flere vandreruter i danmark. Navnet trampestien er mest forbundet med den 22km.

Selve trampestien er 21 km lang fra bøgeskov havn i nord til rødvig i syd men stien kan forlænges med godt 8 km hvis man starter fra strøby. Stevns klint er et stykke levende natur. Oplevelser find vej viden vær med om os kontakt os. Færdsel på eget ansvar.

Se flere vandreruter i danmark på vandreruter dk.

stevns klint trampesti kort Stevns Klint Hojerup Kalklandet stevns klint trampesti kort Stevns Klint Hojerup Kalklandet

stevns klint trampesti kort Stevns Klint 196 Jyske Vandreture stevns klint trampesti kort Stevns Klint 196 Jyske Vandreture


Post a Comment for "Stevns Klint Trampesti Kort"