Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Skabelon Til Micro Sim Kort

Skabelon til micro sim kort

Jack petersen on 18. Sørg for at sim kortet sidder godt fast at der ikke er klippet skåret eller slebet for meget plastik af.

skabelon til micro sim kort Printable Nano Sim And Micro Sim Cutting Guide Download Iclarified skabelon til micro sim kort Printable Nano Sim And Micro Sim Cutting Guide Download Iclarified

Apple guide ipad ipad 3g iphone video.

Jeg har testet en 3g med et simkort hvor jeg har klippet. 2012 2013 guide ipad iphone iphone 5 micro sim nano sim sim kort skabelon. Prøv dig stille og roligt frem og forsøg at placere det i ipadens sim kort holder. Hvis ikke kortet sidder helt fast er der risiko for at kontakterne ikke rører hinanden og at det dermed ikke virker.

Klik for at dele på twitter åbner i et nyt vindue click to share on facebook åbner i et nyt vindue klik for at dele på linkedin åbner i et nyt vindue klik for at dele på google åbner i et nyt vindue klik for at sende som e mail til en ven åbner i et nyt vindue klik for at udskrive åbner i et nyt vindue post navigation. Har du et gammelt abonnement med 3g data du kan bruge i din ipad så skal du ikke lade apple snyde dig her kan du se hvordan man lavet et helt normalt simkort til et microsim kort. Et microsimkort bliver brugt i den nye iphone den der udkommer om få uger og den nye ipad 3g. Du skal enten bestille et nyt micro sim hos dit teleselskab eller du kan vælge at klippe dit nuværende kort til så det passer til telefonen.

Efter at du har indtastet din pin kode. Også ville jeg hører havd har folk fundet af priser når det gælder 3g nettet i danmark. Så hellere købe et nyt nano sim så man ved det passer og det ikke kommer til at sidde fast som hvis man nu havde fået det klippet. Free printable cutting guide pdf.

Home 2019 sim kort skabelon. Juni 2010 at 05 40 said. Sim kort skabelon sim kort adapter micro sim til sim cut your sim card into a nanosim card with printable template printable guide for cutting microsim to nano sim for iphone 5 smartphone tip. Klip simkort om til nano simkort it guiden dk resize your phone sim card.

Klik for at dele på twitter åbner i et nyt vindue click to share on facebook åbner i et nyt vindue klik for at dele på linkedin åbner i et nyt vindue klik for at dele på google åbner i et. Her kan du se hvordan du laver dit simkort til et microsimkort. Hent gratis 4 lydbøger som adventsgave fra dr p4. Jeg henter selv mit 3g ipad i morgen.

Det kan resulterer i at kortet så kan sidde fast så man ikke kan få det ud. Fedt med lidt mere info. Løsningen er lige til du klipper bare det normale sim kort fra din udbyder ned til micro sim størrelse ved hjælp af denne simple skabelon som frit kan hentes via dette link til udskrivning som pdf. Du vil blive bedt om at indtaste pinkoden til simkortet hvis der er pinkode på.

Der findes flere guider på nettet hvor der forklares hvordan du klipper kortet til med en saks men du skal ikke ryste meget på hånden før det går galt. Se video for nærmere instruktion. 34 thoughts on sådan klipper du sim kort til micro sim størrelse til ipad 3g og iphone 4 kasper on 18. Juni 2010 at 08 13 said.

Nano sim mange teleselskaber tager penge for at udskifte dit gamle sim kort med det nye hvilket faktisk ikke er nødvendigt her viser vi dig hvordan du kan klippe dit gamle sim kort sådan at det passer i de nye nano sim telefoner. Hej super med en guide men jeg ved at 3 har lavet og kan leverer minisim kort i slut juni. De nyeste mobil telefoner benytter selvfølgelig den nyeste type af sim kort. Maj 2013 få det aldrig klippet.

Isæt dit tilrettede sim kort og tænd for ipaden.

skabelon til micro sim kort Resize Your Phone Sim Card Free Printable Cutting Guide Pdf skabelon til micro sim kort Resize Your Phone Sim Card Free Printable Cutting Guide Pdf

skabelon til micro sim kort Cut Your Sim Card Into A Nanosim Card With Printable Template Iphone 5 Youtube skabelon til micro sim kort Cut Your Sim Card Into A Nanosim Card With Printable Template Iphone 5 Youtube


Post a Comment for "Skabelon Til Micro Sim Kort"